onsdag, maj 09, 2012

Förberedelser

Om drygt två veckor är det dags för vår efterlängtade körfest som jag, min syster och en annan tjej från kören planerar. I morgon ska vi träffas en stund innan kören och fortsätta planera. Vi har en del bus på gång och det ska bli såå kul! Tyvärr kan jag ju inte skriva nåt om vårt bus före festen men jag får väl helt enkelt berätta för er efter festen.
Jag ska sätta mig nu och förbereda lite praktiska saker. Det är ju ändå bara hockey på tv i kväll och vem vill se det liksom?

Annars kan jag tala om att jag är förkyld. Igen. Vad trött jag blir på det. Det är nog så att trots att jag mår så bra så är min kropp kanske mer mottaglig nu. Men men...ingen fara ännu. Lite snuva och hosta kan man ju stå ut med, bara jag inte får feber. *det får jag inte*

Hoppas att du mår bra!
Photobucket

7 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Hoppas du blir bättre och att hesheten har lagt sig, inför körfesten. Låter kul !!

vally sa...

Kanske är det pollen, som orsakar besvären. Energin rår den inte på.
Du är fantastisk.
Det finns fler energiknippen, från byskolan, som gick ut -85.
:-)

camillos sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
camillos sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
camillos sa...

Tack hörrni! Det fanns ett test på Aftonbladet i går och enligt det har jag ingen pollenallergi...det är lite bättre nu, bara hosta på natten. Det går väl också över snart!
:-)

camillos sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
camillos sa...

Hehe...det är jag som tagit bort en massa kommentarer...min datamus är lite seg så jag tryckte visst på mitt inlägg flera gånger... :-)