söndag, april 15, 2012

SPA

Det finns väl inget så gott som hederligt kroppsarbete? Jag har precis varit ute och grävt upp mina rosor som fanns framför min entré och skruvat ner de sista amplarna från väggarna. I morgon kommer snickarna äntligen och ska börja riva min entré och balkong! Det ska bli så skönt när det blir klart! De ska även byta fönster i mitt kök och i sonens sovrum så vi kan få ordning inne i de rummen.

Det var skönt att gå ute och fixa lite i det goa vädret. Nu ska jag fortsätta fixa lite här inne.

Vet du att det är ganska bra att ha många järn i elden? Jag är facklig förtroendevald på jobbet och på tisdag ska jag åka med facket till Vann Spa vid Lysekil. Det blir visserligen konferens (avtalsboken ska jag visst packa ner) i två hela dagar men det känns lite lyxigt att få sova på hotell. Vissa andra förbund får minsann egna rum när de åker på facklig konferens men inte vi kommunalare inte... Som tur är så ska min kompis S med på samma resa och vi ska dela rum så det kan nog bli trevligt.

Vi har delat rum förut, på klassresor och så. Vi har faktiskt bott ihop ett tag också. Vi lånade hennes brors lägenhet i Mölndal ett tag (vi var nitton år då) och där hade vi alltid förfest, oftast tillsammans med våra pojkvänner. På den tiden våfflade vi ofta håret och medan vi våfflade varandras hår blandade pojkvännerna drinkar till oss. Sen begav vi oss till Molin Rouge vid Mölndals Bro där vi var stammisar. Vi var där både torsdag, fredag och lördag. Nästan varje vecka. Att man bara orkade! Men vi var unga och vackra då. Nu är vi bara unga.  Hihi!

Hoppas du har haft en bra helg!
Kram!
Photobucket

3 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Haha. Jo då när man var ung blev man aldrig så dålig som man blir idag, så då orkade man parta.

Vad härligt att få bo på hotell så där. Vann Spa i Lysekil, ska vara jättefint har jag hört. Mocklis dig ;-) Men det är du värd såklart!!

Anneli Stålberg sa...

Jag var på Vann för ett år sedan, det var helt fantastiskt! :)

camillos sa...

Ellabella och Anneli; Jag har aldrig varit på Vann men jag har hört att det är fint. Hoppas bara att solen är med mig så vi kan ta en skön promenad vid havet!