onsdag, april 18, 2012

Att ragga på konferens

Nänä, jag har inte raggat på konferensen. Andra personer har raggat och jag skäms fast jag inte ens känner dem.

Vi var 66 kommunalare varav kanske 6 av dem var män. Efter vår första trevliga dag med många skratt hade vi ett par timmar över till att gå ner till spa-avdelningen innan det var dags för middag. Till maten kunde man köpa vin eller öl om man så önskade. Jag köpte en öl. Några köpte lite fler. Andra köpte ännu mer...

När middagen var avslutad kom två av damerna i vårt sällskap och ville att vi skulle hänga med in i ett stort sällskapsrum där det förutom musik även fanns ett gäng killar som också var på konferens.
Jag och S tog våra öl med oss och satte oss i varsin fåtölj. Inte precis bredvid de där killarna, det kändes framfusigt.
Sen började spektaklet. Vissa andra damer var mer framfusiga än mig och S. Man kan säga att de ryckte och slet i de tio karlarna som satt i sina snurrfåtöljer och de gav sig inte förrän de fått upp dem på dansgolvet.
Jag och S satt och fnissade och skämdes. Undrar hur många av dessa kvinnor och män som är gifta? Nu menar jag inte att det är förbjudet att dansa på konferens bara för att man är gift. Nejdå, men att så uppenbart ragga...pinsamt är ordet.
En av killarna i det andra sällskapet fick ihop det med en tjej från vårt sällskap och det var så uppenbart att de bara ville vara själva en stund. Innan vi lämnade det stora sällskapsrummet såg vi dessa två sittandes i en soffa i ett mörkt hörn och de var väääldigt nära varandra och upp i ansiktet och bakom nacken och eventuellt även innanför den utmanande toppen...

Då undrar jag bara, hur känns det när dessa två möter varandra i kön till frukostbuffén? Vad säger man liksom? "Tack för i går", eller vaddå? Låtsas man som ingenting? Har de utväxlat telefonnummer? Kommer de att ses igen?
Troligen inte för vi såg idag att tjejen i fråga hade vigselringar på sig vilket gör det hela helt patetiskt. En sak är väl om två själar möts och det klickar och ljuv romantik uppstår...fast inte om man är gift! Nä, så gammaldags är jag att jag tycker att man ska hålla sig till en enda! Punkt slut.

Entrén

Vi klättrade lite i klipporna runt hotellet...

Lagom är bäst!

Annars har det varit två fina dagar på Vann Spa men i morgon är det vardag och verkligheten på jobbet som gäller. Nu ska jag laga lite mat och umgås med min son.

Puss och kram!

Photobucket

6 kommentarer:

Hanna Lans sa...

En gift man som jag arbetade med ett tag hade kondomer i sitt arbetsskåp. Nej, inte ifallomatt frugan skulle dyka upp, utan för att slippa skämmas och köööpa vid konferenser. LÅGT!

camillos sa...

Lågt. Och äckligt! Usch.

Maria Engelwinge sa...

Ångest tänker jag. Dan efter. Men vafan är det med folk och deras jävla kåthet? Det finns vibratorer... fniss!

camillos sa...

Ja fyy, vilken ågren man skulle ha...
;)

NEWYORKMAMMAN sa...

Varför ska företag skicka iväg sina anställda på konferesner där man sover över egentligen? Visst, var och en får ju stå för sitt och man ska kunna hålla sig i skinnet, men realistiskt sett fungerar det inte så. Det är kanske bättre att företagen ger presentkort till sina anställda så att de kan åka själva, på SPA och diverse treats som konferenser ofta innebär. Då kan ju maken eller makan också få hänga på kanske?

camillos sa...

Det var en bra idé Newyorkmamman!