fredag, april 20, 2012

Fredagsmys

Ellabella skrev häromdagen om att hon ska försöka låta naglarna växa och av en händelse slank jag in på apoteket på Allum idag och införskaffade mig detta:


Vem vet, det kanske kan fungera? Min kära mamma hade alltid så fina naglar och tänk om jag också skulle kunna ha det. Jag ska prova i alla fall.

När jag var inne på Ica Maxi ringde jag hem till sonen som berättade att han hade lite svårt att komma in när han kom hem från skolan idag. Snickarna har varit i farten. De har pappat in hela min entré men inte lämnat nåt hål att gå in genom så min syster hjälpte sonen att skära upp ett hål.

Ser du hålet i pappen?


Annars har jag provat ett hemligt plagg som min syster beställt på nätet som ska vara till vår körfest. Jag vågade inte beställa i samma storlek och det fanns ingen större men dra på trissor, jag kom i syrrans plagg! Nu ska jag också beställa.
En liiiten tjuvtitt?Nu ska jag slappa i soffan en stund. Sen ska jag slå in alla presenter jag köpt till helgens kalas. Sonen har en kompis här och då fixar de mat själva så jag tar nån restburk från frysen och micrar till mig. Känns lagom jobbigt idag.

Trevligt fredagsmys på dig!
Photobucket

4 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Vad fin glittrig top! :)

camillos sa...

Mmm...kommer att bli så bra såå!

;)

YBF sa...

WOW!! Det måste vara en underbar känsla att se dig själv i spegeln i denna glittriga kreation!! Nu är jag bra nyfiken på hur du ser ut!

camillos sa...

MBF; ja, så här glittrig har jag nog aldrig varit... ;)