söndag, april 22, 2012

Kärleksmums

I går hade vi ett mysigt kalas hos min syster med alla mina syskon. Det var kul att träffas allihop. Jag som alltid har en kamera med mig bad alla åtta kusinerna att samlas i soffan så jag kunde ta en gruppbild. Den yngsta är ett år och den äldsta är tjugofyra år! Jag fick vara snabb för direkt efter maten åkte min son hem till en kompis på fest.

Fest-fest! Sonens klasskompisar börjar ju fylla arton nu och då är det stora fester. Att bli myndig är ju en stor sak såklart. Det blir stort även för mamma Camillos som snällt får sitta hemma och vara orolig. Jag har ju själv varit arton och då var man på en hel del fester...men det ska vi inte prata mer om!
Men jag har varit förskonad för jag har en son som är skötsam och i natt när han kom hem kom han och sa godnatt till mig precis som jag bad honom.
Det kanske ligger nåt i vad som sägs, "små barn små bekymmer..."

Jag bakade en plåt med kärleksmums till kalaset i går. Men kärt barn har många namn, vad kallar du denna kakan?


Ha nu en go söndag!
Photobucket

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Kärleksmums heter det!

Maria sa...

Vi kallar den för mums rätt och slätt!
När jag bakar gör jag halva plåten med kokos för det gillar sambon och halva med strössel för det gillar jag och barnen. Sen kan du själv räkna ut vem som äter mest kakor i vårt hus!!

Ellabellas vardag sa...

Fifirutor!

camillos sa...

Hanna; de flesta kallar dem nog för kärleksmums.

Maria; Kan det vara sambon? ;-))

Ellabella; Fifirutor har jag också hört att de kallas.

Jag brukar baka efter recept i min rutiga bok "sju sorters kakor" tror jag att den heter, där kallas kakan för "Snoddas". Det är ett bröd om ni frågar mig.