onsdag, mars 14, 2012

Attjo!

Vad trött jag blir. Jag är vrålförkyld. Näsan rinner konstant och jag känner mig allt annat än pigg. Hur kunde detta hända? Jag hade ju precis halsfluss och tidigare i år var jag däckad av en annan förkylning.
Det är inte likt mig att åka på varenda bacill.

Kanske det har att göra med att min kropp är i ett förändringsskede, att mitt immunförsvar är svagare? När man jobbar på förskola som jag gör så är man utsatt för diverse bakterier och virus hela tiden men som tur är knockas man inte ut av det så här ofta, normalt sett.

Hur som helst så orkar jag inte med ännu en förkylning...trist. För att inte prata om hur mycket lön som försvinner om man måste stanna hemma från jobbet. Jag får väl trycka i mig Panodil och hoppas på det bästa.

Hoppas att du mår bra!

Photobucket

3 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Vad tråkigt. Men ditt immunförsvar kanske inte är det bästa nu efter operationen, har du märkt något utav det- att du skulle bli känsligare mot infektioner? Hoppas du kryar på dig snabbt iaf. Kram

jenny sa...

krya på dig Camilla! Hoppas att denna förkylning blir kortvarig!
Förresten man kan alltid pyssla om man orkar! :)
En liten undran, har du tips på nån hemsida som visar lite annorlunda kortvikningar? har kollat men finner inga bra. rkam kram

camillos sa...

Ellabella, jag misstänker att det kan vara så, att immunförsvaret är svagt...fast jag känner mig stark och pigg. Kramis!

Jenny, pyssla orkar man (nästan) alltid! Får jag återkomma med tips på hemsidor med kortvikningar? Jag har några favoriter. Kramelikram!