fredag, januari 27, 2012

Fredagsmys??

I natt sov jag inte många timmar. Jag hostade i stället. Jag hostade så mycket så jag var rädd att väcka alla i huset så jag gick upp på andra våningen och satte mig i soffan med många kuddar bakom ryggen. Men...jag var ändå vaken i fyra-fem timmar. När sonen gått till skolan vid sjusnåret i morse kunde jag somna och jag sov till klockan tolv.

En timma senare mötte jag sonen i affären så vi kunde handla lite mat och fredagsgott till honom. Vad skönt det är att inte för en enda sekund vara sugen på något sött. Inte det minsta! Det är en av de positiva sakerna med operationen.
Men hur kul är det att handla när man mår skitdåligt? Jag orkade knappt borsta håret och jag är väl blekare än vanligt så jag såg inte klok ut. Min näsa är knallröd efter all snuva och det spelar ingen roll om jag använder det mjukaste, vitaste toapapper.

Jag köpte nya batterier till vågen som talade om för mig att jag nu har gått ner 29 kilo så nu är jag en bra bit på väg minsann!

I går kväll missade jag årets första övningen med kören och det var trist. Jag som längtat så! 

Nu är det fredag kväll och det enda jag orkar med i dag är att glo på tv. Typiskt nog har vi så mycket störningar på tvn så det inte går att titta. Störningarna började när snön föll och har hållt i sig...
Vi måste flytta vår antenn högre upp på huset och rikta den åt rätt håll (våra snickare var tvungna att flytta den när de bytte panelen på huset) men det får väl vänta tills det inte är så halt på taket.
Så nu väntar jag bara på att min syster ska se färdigt filmen hon har hyrt så att jag kan låna den.
Kanske jag orkar scrappa lite så länge?

Må så gott!

Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till den stora viktnedgången! Och så hoppas jag att du snart känner dig mycket bättre, redan imorgon till exempel. :-)

camillos sa...

Tack Helena!