onsdag, januari 04, 2012

Eeemiiiil...förgrömmade storm!

I natt kom stormen Emil med besked. Här uppe på andra våningen, under snedtaket, låter det riktigt otäckt när det blåser så där mycket!

I morse visade det sig att Emil hade blåst hårt på en elstolpe vid vår tomtgräns. Stolpen står och lutar och kablarna som går från den lutande stolpen till nästa stolpe hänger alldeles för långt ner. Den ena hänger farligt nära min bil. Jag kunde backa ut utan att snudda den men vem vet om den hänger kvar?
Elbolaget kom lite senare när jag inte var hemma men det enda de gjorde var att fästa stolpen i nån vajer som drogs ner i marken. Hoppas de kommer i morgon och fixar kablarna också...

En annan sak är att locket till en av mina utelyktor är borta. Puts väck. Finns inte. Undrar vart den flög?

Annars har jag och sonen haft en lyckad shoppintur idag. Han behövde nya skor och han trodde minsann att han absolut inte skulle hitta några skor i dag. Men redan i den andra skoaffären vi gick in i blev det bingo. Skönt, så slapp vi irra omkring och leta! Själv slank jag in på Panduro som också har rea...


På Youtube kan man hitta videos om allt, även om scrapbooking och korttillverkning. Idag såg jag en video som gjorde att jag direkt satte mig vid mitt scrapbord och gjorde ett kort till en söt liten kille som snart fyller år:


Tyvärr har jag inga snygga naglar (eller händer) och det blev ju väldigt tydligt när jag såg denna lilla videon...


Ha det bra!

Photobucket

1 kommentar:

Nim sa...

Jag som undrade vad det va för lock som låg o skräpa i min trädgård!!!?

Nej, jag bara skoja. Jag va både på Allum och Panduro igår, synd att vi inte sågs då kunde vi tagit en fika, eller en slät kopp kaffe för den som inte e sugen längre, på fika.

Syns snart!