måndag, november 28, 2011

Dagen före operationen

Jag är hemma idag och tur är väl det. Jag är skitnervös inför operationen i morgon och det märker jag mest för att jag inte får nåt vettigt gjort. Jag är annars en ganska samlad och lugn person och jag kanske verkar vara så idag också men i mitt huvud är det kaos. Det är en del jag måste förbereda inför morgondagen. Jag måste packa lite kläder och toalettartiklar som jag ska ha med mig, jag måste köpa descutan på apoteket (bakteriedödande duschmedel), jag måste tvätta, jag måste handla, jag måste betala räkningarna. Jag måste faktiskt röja lite i mitt sovrum också, annars kan inte min snälla bror bygga klart väggen. Om en stund ska jag hämta sonen på hans praktikplats och åka med honom till hans favoritaffär MediaMarkt.

Jag kan ju bjuda på lite bilder av mina senaste alster från scrapbordet. Det är två kort som jag tänker ge till...nä, det kan jag nog inte avslöja ännu. De läser säkert inte min blogg, men ändå. Inuti varje kort finns en ask som man kan lägga nåt trevligt i , kanske lite hemlagat julgodis? Själva asken har jag inte monterat fast ännu.

7 kommentarer:

vally sa...

Ljuvliga saker du åstadkommer.


I förra inlägget var det fritt fram att fråga, och då gör jag det här.
Vad tycker alla de dina om ditt beslut?
Du behöver naturligtvis inte svara.
Tankar och kramar från mej

camillos sa...

Jag tror att de tycker att det är ett bra beslut, de har i alla fall inte sagt något annat. Jag har bara fått positiva reaktioner och mycket stöttning av familj, släkt och vänner.
Jag har slukat all information som finns att läsa på nätet, både positiva och negativa aspekter. För de allra flesta funkar det bra och jag hoppas att jag blir en av dem. Efter operationen kommer jag att kunna äta ytterst lite så därför måste jag då äta lite oftare. Det kommer att vara jätteviktigt med mina måltider. Dessutom kommer jag alltid få äta vitamintillskott eftersom att maten inte passerar hela tunntarmen längre. Kroppen är så fiffig så att tarmen är uppdelad, en viss del tar upp en vitamin och en annan del tar upp en annan vitamin osv.
När jag så småningom börjar tappa lite fler kilon så kommer jag att orka motionera som naturligtvis är en viktig del i hela konceptet. Jag kan riktigt längta tills jag kan gå Backa-rundan utan att få ont i fötterna! :-)

vally sa...

Låter fantastiskt.
Tack för informationen.
Stöttning från Borgås också.

Hanna Lans sa...

Vilka snygga lådor/lådkort! Har du gjort lådan också, eller köper man just den biten färdig?

Jag sänder en massa styrketankar till dig hela morgondagen!

camillos sa...

Lådorna har jag gjort själv.
Tack för er omtanke!

Ellabellas vardag sa...

Men åh vad fint du gör Camilla! Jag blir riktigt avis...

Skickar massor av tankar till dig idag när du ska opereras. STOR kram

Nim sa...

Det va nog bra att du inte va med när amatörerna skulle scrappa, bort i Härryda. Det hade nog inte gått så bra för nån av oss då.