Så jag var bara tvungen att inviga den stora degskålen med dubbla vispar. Jag gjorde munkar. Inte donuts utan såna där krämiga med cocos runt om. Smeten ska nämligen vispas i tjugo minuter och vem orkar stå och hålla en vanlig elvisp så länge?
När min nya fina apparat hade vispat smeten i tjugo minuter såg den ut så här:
Sen fick smeten stå kallt i två timmar.
Sen var det dags att skära smeten i rutor och rulla dem i en blandning av cocos och kakao.
Jag tog med mig ett stort fat till jobbet. Alla gick åt!
Mums!
Nu önskar jag
alla mina kära bloggläsare
en trevlig midsommar!!!
5 kommentarer:
Tack igen för de GOOOOODA!! munkarna!
ha en skön midsommar!!
kram
Mumsfillibabba!
Kram Ulle
Klart att alla gick åt, de var supergoda!
;-)
Kul att de smakade gott! Nu vill jag testa och baka bröd i min nya maskin också. Det händer inte allt för ofta att jag bakar...
Mmmmums! Snalla lagg ut recept sa att jag kan gora munkar har I New York ocksa.
Skicka en kommentar