tisdag, juni 09, 2009

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!


Idag blev jag lika glad som munken i Robin Hood när jag ringde telefonbanken och fick besked att skatteåterbäringen kommit in på kontot. Det är första gången på flera år som jag får tillbaka på skatten! Tjohoo!


Bra tajmat, för det är mycket månad kvar i slutet av lönen.....Men redan innan jag fick besked om skatten så "slösade" jag lite pengar på ortens nya chinarestaurang. De öppnade i går och jag har redan hört flera som ätit där och blivit nöjda.


Det blev vi också!!! Super gott, supertrevlig personal och bra priser! Dit går vi nog snart igen!

Jag har inte orkat eller hunnit med att blogga på några dagar, det har varit fullt upp! I lördags sjöng jag med vår underbara gospelkör vid nationaldagsfirandet här i byn och det var såå kul!

I söndags jobbade jag heeeela långa dagen i valet. Det är slitsamt men ändå kul på nåt sätt. Jag satt i ett distrikt där över hälften av befolkningen röstade så vi hade att göra hela dagen. Det gjorde att dagen ändå gick rätt fort, som tur var. Gänget jag jobbade med var trevliga och lättsamma och det hjälper ju också till!

I går tog jag en ledig dag och det var skönt. Jag gjorde ingenting! Nja, jag körde sonen till skolan på morgonen för han skulle på utflykt så jag hjälpte honom först att packa hans matsäck (som han gjort i ordning själv). Sen åkte jag hem och sov i några timmar till. Sköönt!

I morgon ska jag jobba på onsdagsräkningen för första gången. Det ska bli kul att se hur det går till, vi ska alltså godkänna eller underkänna alla Göteborgs röster som blev underkända i söndags. Jag ska jobba tillsammans med sonens farmor som också är vår personliga skräddare... hon ska leverera sonens shorts som hon har sytt in och jag ska lämna över nästa par som ska sys in. Vad skulle jag göra utan henne? Själv är jag typ allergisk mot symaskiner!

Nu måste jag titta klart på "Hells kitchen" med den ständigt arga Gordon Ramsey som svär långa ramsor hela tiden.

Godnatt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh skattepengar, det riktigt vattnas i munnen på mig.. Så kina mat igår och indiskt på fredag, shit va lyxigt!!

Vi ses snart!

Kram Kicki

Jo sa...

Vi köpte oxå med oss kinamat igår, från samma ställe, riktigt gott. Det lär nog bli fler besök där skulle jag tro...

camillos sa...

Kicki: Ja, värsta lyxveckan! Dessutom jobbar jag bara tisdag och fredag denna veckan!

Jo: Ja, eller hur? Nästa gång tänkte jag prova på nåt från deras Thaimeny...