fredag, augusti 03, 2012

Jodå, skrattmusklerna fick jobba rejält!

I går var jag vid Gunnebo slott och tittade på utomhusteatern "Ladykillers". Som tur var fanns det tak över publikläktaren för vädret var extremt. Precis när jag hade parkerat bilen och började gå fram till slottet brakade det loss. Regnet fullkomligt vräkte ner och åskan slog ner alldeles ovanför huvudet på mig.
Jag var lite tidig så medan jag väntade på mitt sällskap stod jag under tak framför entrén till slottet och beskådade vädrets makter. När mitt sällskap kom gick vi och tog en fika innan föreställningen började.

Teatern var hur rolig som helst och bäst var såklart Ola Forssmed, precis som förra gången jag var där. Han är så himla rolig! De andra skådisarna är också roliga och publiken skrattade extra gott när det hände nåt oväntat på scenen som till exempel när nån grej ramlade av scenen och gick sönder och de tappade tråden och glömde av manus.
Vid ett tillfälle trasslade Ola Forssmed bokstavligt talat in sig i köket på scenen och då kunde de andra skådisarna inte hålla sig för skratt, Claes Malmberg satt och gapflabbade bakom en tidning. Ja, se själv:


Det var som sagt en rolig föreställning och det var skönt att få skratta sådär mycket!

Som vanligt när jag ser Stefan Ljungkvist och hör hans djupa basstämma så tänker jag på min kära pappa. Jag tänker särskilt på den där blåsiga dagen för några år sedan då jag och sonen följde med pappa till Båstad (eller i närheten) där pappa skulle kompa Stefan när han sjöng. De två verkade ha så kul på scenen! Det var kul att lyssna på dem.

Nu ska jag packa klart vår lilla väska för snart drar vi till Visingsö över helgen.
Vi hörs snart igen!
Photobucket

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag var i Köpenhamn och hade finfint väder. Men när vi åkte bussen hem såg vi spåren av vädret ni haft under dagen. Vilken sommar ... Underbart att skratta gott på teater och underbara Gunnebo är en bra fond för detta. För att inte tala om deras fantastiska café!

Kanske ska vi träffas där istället för i Botaniska när Newyorkmamman kommer hem?

camillos sa...

Hanna, det var precis vad Newyorkmamman föreslog! Gärna för mig!

Hanna Lans sa...

:)