Att ha musik i hörlurarna när jag promenerar gör att jag går snabbt och bra musik är bland annat "crazy in love" och Ledins "knivhuggarrock". Förut gick jag en timmas promenad, ett bra slut på helgen som varit full av aktivitet. Vi har varit bortbjudna både fredag och lördag kväll.
Nu slappar jag i soffan o laddar för en ny arbetsvecka.
Idag har jag bakat bröd med olivolja, flingsalt och rosmarin på. Mums! |
Jag korsade järnvägen på min promenad idag. Vackert på nåt sätt. |
I fredags var vi hembjudna till ett par som har en pool som håller 28 grader! |
4 kommentarer:
Bröden ser SÅÅÅÅÅ goda ut!
Har du recept på de lockande bröden, eller är de bara höftbakade...
:-)
Bröden var verkligen goda men tyvärr Vally så är jag inte så bra på att höfta (som min kära mor var), jag hade ett recept:
Ingredienser
1 pkt/påse KronJäst för matbröd (blå) 5 dl vatten 1,3 l Vetemjöl Special 1 msk matolja 2 tsk salt Garnering 1 dl olivolja 1 msk flingsalt 1 msk torkad rosmarin
Tillagning
1. Smula ett pkt KronJäst för matbröd i en bunke, tillsätt det 37°C vattnet och rör ut KronJästen. 2. Sätt ugnen på 225°C. 3. Tillsätt salt, matolja och vetemjölet. 4. Blanda till en slät deg. Låt degen jäsa i bunke i 60 min. 5. Häll ut degen på mjölat bord och dra försiktigt i degen så att den blir lång. 6. Skär den i tre längder, vrid dem lite och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. 7. Pensla med olivoljan och strö över flingsalt och rosmarin. 8. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 min.
Tack för receptet Camilla.
Ska bli kul att prova.
Skicka en kommentar