Enkelt knäckebröd
2 dl grovt dinkelmjöl (jag använde vanligt)
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
0.5-1 dl linfrön
0.5 dl rapsolja
2 dl varmt vatten
2 tsk flingsalt
Blanda ihop allt och bre ut på bakplåtspapper i en långpanna.
Grädda i 150 grader i en timma.
Klart!
Bryt bitar och ät som knäckebröd eller snacks. Går även att "snitta", skära med kniv innan gräddning vilket underlättar delningen efteråt.
6 kommentarer:
Tack Camilla, detta måste jag prova i morgon!!
Ja gör det, super gott! Lite salt o jag gillar fröer!
Supersmart.
Låter jättegott.
Skall prova men nu bakar jag semlor.
Ha en fin fredag kväll.
Ja prova detta recept Vally, brödet blir jättegott. Ha en fin lördag!
Måste bara säga Camilla att detta bröd blev så supergott!!
Vad roligt att du också gillade det Marie! Jag lär baka det igen!
Skicka en kommentar