onsdag, februari 01, 2012

Finkaffe är så himla gott

Jag sitter i soffan och dricker finkaffe och funderar. Funderar på om jag ska göra nån nytta idag. Funderar på om jag ska låta bli. Det lutar åt det senare.

Sonen är hos en kompis och eftersom att han och kompisarna är lediga i morgon så ska de spela hela natten, lana som det heter. Så, jag är ensam hemma. Då är frågan om jag ska greja med allt som behövs grejas med eller om jag ska....scrappa till exempel.
I går satt jag och scrappade och var inne i ett flow som gjorde att jag fick en sån energi. Jag satt vid mitt scrapbord med bästa saxen och alla pappersbitar och struntade i allt annat. Nåväl, en del av den energin gick åt till att diska och laga mat. Jag skapade i alla fall en massa saker i går och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av allt. Kanske ska ta med till jobbet och sälja lite?

Nä, jag tror nog att jag ska hänga upp lite tavlor idag. Eller tavellister med ramar på. Jag har köpt en del ramar i lite olika storlekar och nu har jag också beställt bilder så nu är det dags att hänga upp dem. Problemet är bara att jag inte vet hur. Jag tycker att det är snyggt när man hänger en massa olika ramar i grupp men det är inte så lätt som man kan tro att få till det. Om ramarna skulle hamna fel så blir det så många onödiga hål i väggen plus att jag skulle gå och reta mig på att det inte blev som jag ville. Nä, tavellister får det nog bli. Ja, nu har jag bestämt mig. Jag har ett gäng tavellister som jag köpte för länge sedan när det var rea. Det som spar han har!

Nu när jag sitter här och skriver om mina tavellister så känner jag att det kliar i fingrarna och jag måste nog gå och hämta skruvdragaren direkt. Japp, det gör jag. Önska mig lycka till...

Photobucket

3 kommentarer:

Maria sa...

Precis som du tycker jag att det är jättesnyggt när de på inredningsprogram och liknande hänger massa olika ramar och foton ihop men jag får inte till det.....
Tavellister är bra!

Anonym sa...

Klart du ska sälja dina scrapkort på jobbet och så lycka till med tavelupphängningen!

camillos sa...

Ja, tavellister känns som ett säkert kort och det funkade faktiskt ganska bra!