söndag, februari 12, 2012

Dessa droger!


Dagens stora händelse; Whitney Houston är död. På Facebook skriver många om det och i bloggvärlden och även jag. Ska jag vara helt ärlig så var min första reaktion en axelryckning. Jaha, så drogerna tog en till. Min andra reaktion var nog att jag blev lite förbannad med tanke på hennes barn. Vilket liv hon har gett dem...för att lämna det alldeles för tidigt. Inte ok.

Så mest är jag nog bara förbannad för att droger finns och att de förstör människors liv och alla människor runt omkring den som drogar.

Men jag minns en tid då Whitney var min stora idol. Då var hon en vacker stjärna med en röst som ingen annan. Jag var på en av hennes konserter här i Göteborg, på Skandinavium. Jag hade alla hennes LP-skivor och de gick varma i mitt flickrum medan jag sjöng till musiken så familjen fick huvudvärk. Så visst är det tragiskt ändå, även om jag är lite arg. Hon hade kunnat vara stor nu också...och en lång tid framöver.

Vila i frid, Whitney!
Photobucket

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Så himla snygg hon var i Bodyguard! Det var nog då jag blev mer intresserad av mitt utseende faktiskt. Fram tills dess var jag mycket ointresserad, och då hade jag nog i alla fall fyllt 21. Jag var sen i starten helt enkelt. Så himla tragiskt med alla dessa droger och de som inte kan låta bli att ta dem!

Nim sa...

Många minnen med denna fantastiska kvinna..i alla fall innan Bobby Brown och det berömda fördärvande vita pulvret.

Jag va oxå på Skandinavium på hennes konser.

Första kyssen med den blivande maken var under Bodyguard. Glömmer jag aldrig!

Maria sa...

Det är ett tragiskt slöseri - både med sitt liv och sin talang.

Hoppas att hennes dotter (som oxå verkar ha drogproblem om man ska tro tidningarna) förstår nu hur farligt det är.

Jag har alla Whitneys skivor och lyssnar gärna på dem än idag - speciellt de första då hon var som allra allra bäst!

vally sa...

Läste just.
Stackars olyckliga människa, som aldrig fann någon frid.