tisdag, oktober 19, 2010

Nya skor och lite gnäll

Idag åkte jag och sonen till Allum och vi hann med en snabb titt i 3's butik där jag kände och klämde och klappade ömt på en iPhone innan vi gick till Stadium för att kolla efter en mössa till sonen då hela Allum fick strömavbrott. Endast små lampor som troligtvis gick på nåt reservaggregat lyste högst upp i taket och alla kunder fick lämna butikerna illa kvickt.

Personalen fick väldigt bråttom att jaga ut kunderna och tyvärr gjorde det att jag kände mig som en tjuv. Trodde de att jag skulle passa på när larmet var ur funktion? Trodde de att jag skulle stoppa den där mössan i väskan?

Vi stod och väntade en liten stund men till slut åkte vi bort till den stora gourmetrestaurangen med ett stort M som logga innan vi åkte tillbaka till Allum där strömmen åter lyste upp alla neonskyltar. Larmen var väl funktionsdugliga igen för då var alla butiker fulla av kunder.

Innan vi åkte hem hade vi köpt både jacka, mössa, skor och en billig vuvuzela till sonen och ett par skor till mig. Jackan var inte billig, mössan kostade väl som mössor kostar, vuvuzelan var som sagt billig men det största fyndet var nog ändå mina skor. Vi köpte våra skor på Skopunkten så efter cluberbjudande och den vanliga rabatten kostade mina skor endast 124.50. Det är nästan ett fynd bara det att jag ens hittade skor till mig! Jag älskar ju inte att handla skor...

Annars har jag bara gnäll att komma med då jag har en sån frukansvärd värk i mina leder. Händerna, höfterna och knäna är ömma och stela och orkeslösa. Hoppas jag kan sova bättre i natt än förra natten då jag hade så ont...

8 kommentarer:

Newyorkmamman sa...

Vad är en vuvuzela???

Newyorkmamman sa...

OK, googlade och hittade svaret. Varför fråga när man kan googla, liksom?!!

camillos sa...

Precis! Tänk förr när man bara hade ett gammalt uppslagsverk i bokhyllan. Hur klarade man sig?
;) Heja Google!

Nim sa...

Va!? Jag som oxå skulle fråga vad en vuvuzela, vad för nånting. Måste jag googla jag me?!

Vally sa...

...men vännen,inte får du ha ont i lederna.
Hoppas du får hjälp.
Allum i skymning. Ingen panik då?
Sov gott.
Vally

camillos sa...

Har du googlat nu Nim?

Nä Vally det var ganska lugt på Allum trots strömavbrottet, ingen panik. Jag har ont i lederna ganska ofta men inte så illa som mamma hade det i alla fall.

Annika sa...

Brukar du ha ont i lederna eller var det före förkylningen? Det hoppas jag innerligt att det var. Kram vännen från YBF

camillos sa...

Jag känner av olika leder ibland. Oftast händer och fötter. Men det är nog inte så allvarligt, bara jobbigt när det värker.