tisdag, oktober 05, 2010

Hösten är här

Nu är det verkligen höst och vanligtvis brukar jag tycka om hösten men jag får inte den goa känslan i år. Jag tycker bara att allt känns jobbigt just nu. Det är som att det blåser höststormar i själen. Jag har ingen energi och jag får inget gjort.


Jag saknar min goa pappa så mycket. Det kanske har med saken att göra. Förra året vid den här tiden var han med och planerade min 40-årsfest men i år är första gången jag firar min födelsedag utan pappa. Det känns tomt.
Jag skulle behöva nåt upplyftande känner jag, att det händer nåt positivt i mitt liv.


Äsch, det går väl över. Man kan ju inte vara glad jämt...
4 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Ja, det kommer att gå över. Förstår känslan av saknaden, det måste vara hemskt. Skickar en varm kram till dig. Ellinor

Linda Alvarsson sa...

Jadu min kära syster!!Jag känner likadant!!!Det kommer alltid att vara så då någon av oss fyller år eller nu när julen närmar sig. Det är asjobbigt. Men vi klarar detta, vi har så mycket roligt också att se fram emot. Vi har ju varandra!!!!Kram

Nim sa...

En syster att hålla i, när det blåser, det är inte alla som har! Din pappa sitter säkert på ett moln och tittar ner på er, när ni kalasar på fredag.
När min mamma längtade riktigt ordetligt efter sin döda mamma, satte hon sig ner och skrev ett brev till henne, uppe i himlen.Det funkade för henne, kanske funkar för dig oxå. Jag tänker alltid att jag skall göra det, när jag förlorar en nära.
Du får lägga den lilla energin du har, på ditt nya hem, kanske. Planera...

Anonym sa...

Grattis Camilla!
Ha den finaste födelsedag.
Saknar också dina goa föräldrar.
Ha det så gott, ni båda syrror med familjer,tillsammans i huset.
Låter så mysigt när du berättar.
Vally skickar kramar