söndag, oktober 10, 2010

10.10.10

I fredags var min syster och min bror med familjer här och käkade taco's. Jag fick några fina presenter bland annat ett sällskapsspel som vi spelade efter kaffet och tårtan. Spelet hette Allsång på Skansen och det var ett frågespel som handlade om musik. Det var kul!

Nu är klockan 10.10 och dagens datum är 10.10.10. Kanske ska köpa mig en lott för det betyder nog tur, som min mamma alltid sa.

På tal om tur så berättade ju jag att jag brukar köpa trisslotter för mina pantkvitton. I torsdags kom jag äntligen iväg med alla mina kassar och då räckte mina pantkvitton nästan till fyra trisslotter (jag fick lägga till 6.50, sen kan du själv räkna ut hur många flaskor jag hade med mig...). På två av lotterna var det nit så klart men på två av lotterna vann jag 25 X 2, alltså totalt 100 spänn. Men det är tyvärr tråkigt att vinna 25 spänn. Jag vill ju vinna stort nån gång. Alltså, jag hade nöjt mig med 10 000. Eller 25 000. Eller 1 000 000...

Nä, nu ska jag ta mig en kopp kaffe från min nya fina kaffebryggare som jag fick i present. Den gamla bryggaren får tyvärr följa med till tippen endast på grund av att jag råkade slå av tippen på kannan och där jag köpte bryggaren fanns det inga kannor att köpa. Den hade dessutom ytterligare en funktion som passar en kaffemoster som jag, man kunde göra espresso och man kunde skumma mjölk med den. Åhh, vilka goda kaffe latte jag har gjort! Fast...hur många gånger då? Jo, faktiskt alldeles för sällan så det är väl lika bra att jag inte har en bryggare med den funktionen ...

Kaffe var det ju! Ha det gott!!!

1 kommentar:

Nim sa...

25000 !!! Bra sikt till toppen. kaffe, jag saknar min nespressobryggare så, fastän att jag inte ens aldrig har haft den. Skall gå ut o brygga en kopp förresten, på min gamla tråkiga.
juag vann faktiskt oxå på Triss i veckan. Håll i dig- 10 kr. Känns som om det kvittar!