fredag, november 13, 2009

Fredag den 13:e

Så var det fredag igen och här blev det Taco's till middag.På väg hem från jobbet handlade jag lite i affären som precis som vanligt var knôkfull av folk.
(Jag borde ju inte handla på vår Ica en fredageftermiddag)
Grönsakerna köpte jag i vår nya grönsaksbutik. Det konstiga är att den har öppnat vägg i vägg till vår fina lilla grönsaksbutik som har funnits där jättelänge. Hur många grönsaksbutiker kan ett litet samhälle behöva?Jag vet att många bojkottar den nya butiken bara för att den gamla fina butiken inte ska behöva klappa igen. Men jag har alltid köpt mina grönsaker på Ica så jag känner inte att jag måste bojkotta den nya grönsaksaffären bara för sakens skull. Idag var första gången jag var inne i den nya butiken och jag måste säga att de har ett stort sortiment, trevlig personal och väldigt bra priser.Så jag kommer nog att fortsätta handla där. För visst har priset stor betydelse? De har faktiskt nästan halva priset om man jämför med Ica.Problemet var bara att när jag kom hem och började skära i mitt nyinköpta isbergssalladshuvud så såg det ut så här:

Den levande, krypande lilla parasiten ville jag inte bjuda sonen och fadern på, så det åkte rakt ner i soporna.


Jag kanske ändå ska köpa mina grönsaker på Ica. De kanske har bättre kvalitét? Eller också var detta nybörjarotur.


På tal om otur, idag är det ju fredag den 13:e. Jag kan inte påstå att jag är särskilt skrockfull så jag har inte gått och väntat på otur hela dagen.

Tvärtom så började dagen med tur då jag vann första pris i hälsolotteriet på jobbet! Jag vann en honungsdoftande hand- och kroppskräm.


Nu ska jag bara slappa framför tv:n resten av kvällen. Det är jag värd efter en lång, intensiv och utmanande vecka på jobbet med bland annat föräldramöte (som var riktigt trevligt och lyckat).


Trevlig helg på er!!!

2 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Fy vad äckligt med djur i salladen!!

camillos sa...

Mmm, ganska läbbigt faktiskt!