tisdag, oktober 13, 2009

En inspirerande dag!

Oj, vad sällan jag bloggar nu för tiden. Men jag har haft fullt upp. Jag har ju fyllt 40...
I lördags hade jag kalas/fest i en hyrd lokal. Hela fredagseftermiddagen och kvällen gick åt till att handla och laga mat. Jag bjöd på buffémat och jag gjorde allt själv. Förutom ostarna och salamin. Och bröden som sonens farmor var så snäll och bakade. Min kära syster hjälpte mig med förberedelserna och det var skönt.
Så här såg buffébordet ut:

Allt smakade gott och vi åt rester hela söndagen, mums!

Den roligaste överraskningen i lördags var när sex tjejer från kören kom in med gitarr och sjöng en sång för mig. Min syster hade skrivit en rolig text till en Magnus Uggla-låt och den var såå rolig. Jag blev väldigt paff när de dök upp, det var helt oväntat. Kul!

Idag var jag på högskolan i Borås på min Reggio-kurs. Det är så roligt! Jag skulle kunna tänka mig att göra det mycket mer...
Idag gick vi bland annat en vandring genom stan och tittade på geometriska former. När vi kom tillbaka till bildsalen skulle vi återskapa vår promenad på ett stort papper, i grupper om fyra personer.

Här är en bit av vår bild på promenaden:


I morse när vi åkte till Borås sken solen stark och jag hade solglasögonen på mig när jag satt bakom ratten. När vi närmade oss Borås blev det molnigare och molnigare... Till slut snöade det!! Det är sant, jag har alltså upplevt årets första vita flingor! De lade sig inte på marken som tur var och när vi skulle åka hem efter vår inspirerande dag sken solen igen.

3 kommentarer:

mockapocka sa...

Vad fick ni göra idag då? Jag ser allt på bilden att ni har roligt. Vill också...

Anonym sa...

Hej söta du.....
Typiskt att jag missade din fest! Missade all mumsig mat också.... åhhh.
Vi får ses en annan dag. Ta hand om dig.
Många många Kramar Ulle

camillos sa...

Ja Mockapocka, vi hade roligt. Vi fick fria händer att skapa vår lilla vandring på det stora pappret där processen var det viktiga...
Ulle, hoppas vi kan ses en annan dag, det var synd att du var sjuk i lördags, vi saknade dig! Kram!