torsdag, oktober 08, 2009

40 +

Jaha, nu har jag fyllt 40! Det var det det!


Det kändes väl ungefär som en vanlig dag. Fast jag blev firad ordentligt både på jobbet och hemma.


Sonen väckte mig med sång och kaffe, sen kom min pappa med present; en kamera!!! Äntligen en riktig kamera! Jag blev superglad, fast jag har inte riktigt hunnit testa den ordentligt ännu.

Min syster och hennes dotter kom också en sväng innan jag åkte till jobbet.


Jag bakade en tårta och hade med mig till jobbet (bilden tog jag med den gamla kameran):


På jobbet blev jag firad under hela dagen. Kollegor som är sjukskrivna och mammalediga kom på besök. Jag fick blommor och presenter och besked om att jag ska göra nåt kul med kollegorna nästa fredag.


När jag kom hem från jobbet hade sonen gjort ett underbart bildspel till mig med text och musik. Jag blev såå glad, han e underbart go'!


Sen kom min syster med hela sin familj och tog en fika. Då blev det tårta som jag fått i gåva från ICA-affären. Jag testade den nya kameran lite och tog en närbild:

Av min syster med familj fick jag presentkort på IKEA. Jippi! Alltså är jag ett steg närmare till att äntligen köpa nya bokhyllor! Det ska bli så skönt att slänga ut den gamla!


Häromdagen fixade sonen så att vi kan ha musik på kalaset på lördag. Han testade att koppla sin iPod till olika högtalare men fick nästan inget ljud. Sen kom min pappa på att testa hans förstärkare som han har till dragspelet och det funkade jättebra, vilket ljud! Ja, inte för att jag har tänkt att dansa men det kan ju vara trevligt med lite musik!I morgon slutar jag tidigt, så då ska jag åka och handla inför kalaset och sen ska jag ägna hela kvällen åt att förbereda mat och annat.

I dag ska jag hålla i en hjärt-lung-räddningskurs, så jag ska inte gå till det vanliga jobbet. Det var ett tag sen jag höll i en kurs och idag ska jag hålla i den med en ny kollega så nu ska jag sätta mig och läsa igenom materialet ordentligt.3 kommentarer:

jenny sa...

Guuud vilken tårta!!! Den ser smaskig ut den...marsipan är ju aldrig fel...synd att man missar den bara. Hoppas att din dag var så bra som du ville ha den. kram kra

mockapocka sa...

Klart du ska dansa på ditt 40-årskalas! Wohooo!

camillos sa...

Tack Jenny, jag hade en jättebra födelsedag!
Mockapocka, jag säger som min favorit Magnus Uggla; "jag dansar aldrig nykter"...........