söndag, oktober 07, 2012

Grattis!

Det är så typiskt mig. Fast jag egentligen inte har tid. Fast jag egentligen borde göra en massa andra saker.
Jag möblerar om. Pust. Men det blir nog bra när det blir klart.

I går jobbade jag fast det var lördag. Jag och en kollega var med på vår kommuns it-mässa och visade upp oss. Eller...vår verksamhet och hur vi arbetar med iPads och datorer tillsammans med barnen. Det var trevligt och de flesta besökarna ville prova appen Garageband.
I torsdags var jag också med på mässan, då tillsammans med ett fyraårigt barn från min förskola. Jag hade dessutom en föreläsning om hur vi har gjort sagor med hjälp av tekniken. Två gånger hade jag min lilla föreläsning, den sista filmades och nu ligger den uppe på Youtube...hjälp! Jag har sett den och det enda jag kan se är att jag borde valt en annan tröja för jag ser ju så himla tjock ut...det är ju så att fast jag har gått ner 55 kilo och kommer i klädstorlekar som fortfarande förvånar mig så finns det några kilo hud på min mage som inte är roligt att ha. Som GP-opererad kan man ansöka om att få den huden bortopererad. Gissa om jag ska göra det!

Hoppas att du har en bra dag! Det tänker jag ha. Jag fyller ju år idag!

Jag vill också passa på att gratulera Vally på namnsdagen!
Kram!

Photobucket

5 kommentarer:

Maria sa...

Grattis på födelsedagen!! Hoppas du får en härlig dag :-)

Kram

vally sa...

Tack snälla för gratulationerna och, i grevens tid, hjärtinnerligaste födelsedagshälsningar till dig.

camillos sa...

Tackar!

NEWYORKMAMMAN sa...

Nu har jag tittat lite på filmen och jag måste säga att du är skitsnygg! Du ser ju så ung ut. 55 kilo? Jag fattar inte var de satt faktiskt, men jag förstår att du mår kanonbra. Kram!

NEWYORKMAMMAN sa...

Vilken konstig svenska det blev...