tisdag, oktober 02, 2012

Teknikens under

Idag är det verkligen inte min dag. I alla fall vad det gäller allt tekniskt jag har att göra med.
Det började på jobbet när jag skulle uppdatera min iPad. Det gick ju sådär...nu är den helt stendöd. Ett litet irriterande vitt äpple är det enda som syns på skärmen. Det värsta är att jag verkligen behöver min iPad just denna veckan för på torsdag ska jag stå och demonstrera hur vi använder våra iPads i arbetet med barnen på en IKTmässa som vår kommun arrangerar. Förutom att jag ska stå hela dagen tillsammans med två barn från min verksamhet och visa upp oss så ska jag hålla låda (ett kort föredrag) vid två tillfällen under dagen och vad jag har hört så har så många anmält sig så det har blivit fullbokat. Det är ju kul men det blir lite krångligare när jag ska ha en annan iPad med mig...
På lördag ska jag och en kollega medverka på samma mässa där vi ska berätta lite mer om hur vi arbetar med iPads och hur vi bloggar med barnen. Förut satt vi och förberedde oss inför detta och eftersom att tekniken krånglade så tog det längre tid än vi hade räknat med så jag blev kvar på jobbet en bra stund efter arbetstid. Jag lär väl få sitta mer tid här hemma under kvällstid om jag ska känna mig helt förberedd...

När jag kom hem ville min privata gamla trötta dator ingenting så jag fick göra en norsk omstart på den innan den vaknade. När den äntligen vaknat kunde jag inte komma in på min mail. Blä.
Nu funkar det igen. Hoppas det fortsätter funka!

Nu tänker jag inte ha några fler tekniska bekymmer idag, så det så! Jag ska ta mig en promenad sen och då hoppas jag att telefonen och appen Runkeeper funkar!!

Men...min syster ringde och berättade att jag hade vunnit en Facebooktävling. Det hade jag missat. Jag har vunnit 5 DVDfilmer i vår ICAaffär. Jippi! (Fast det är gamla hyrfilmer och jag vet inte ens vilka det är så jag kanske inte ska hurra för mycket ännu...)


Hej svejs!

Photobucket

2 kommentarer:

Nim sa...

Och dom du vann förra gången har du ju inte ens fått titta på. För dom har ju jag!

Kanske skall lämna tillbax dom...

camillos sa...

:)