tisdag, september 18, 2012

Hembränt och personligt

Jag har nästan packat klart och nu håller jag på med det sista som behöver göras innan vi åker. Jag ska starta diskmaskinen, tömma kattlådan, duscha och gå och lägga mig.
Tidigt som attan i morgon bitti kommer sonens farmor och hennes man och hämtar oss och då ska vi köra ner till Malmö där vi ska ta flyget till soliga Spanien. Det ska bli såå skönt att komma bort! Tidigare i kväll rapporterade sonens farbror med familj att det är 26 grader varmt i poolen. Rätt gött va?

Mitt i all packning håller jag också på och bränner en CD-skiva. En gammal man här i byn kom hit i söndags och frågade så vänligt om han kunde få ta del av en melodi som vi spelade på pappas begravning. Vi spelade den på CD från pappas soloskiva som han spelade in på åttiotalet. Det kändes rätt att en stor musikant skulle få spela en sista gång inför alla sina nära, kära, vänner och bekanta.
Den gamla mannen ska naturligtvis få hela skivan och inte bara den låten har var ute efter. Han blev så glad när jag sa att jag skulle fixa det så fort som möjligt. Jag får väl ringa honom i morgon i bilen på väg till Malmö och säga till honom att skivan finns att hämta hos min syster.
Så nu sitter jag här och bränner och lyssnar.

Jag brukar inte vara personlig här på bloggen (vad det gäller bilder och filmer)...men ibland vill jag dela med mig...så här kommer en video (med ganska taskig kvalitét) där pappa spelar en låt som inte finns med på hans skiva, Adios muchachos. Det är jag som har filmat (som vanligt) när pappa spelade på en soaré som just PRO hade 2001.Jag hoppas att du får en bra vecka här hemma i Sverige, eller var du nu befinner dig nånstans, medan jag själv tänker njuta som bara den!

KRAM!
Photobucket
3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Tack för att du delade med dig!

vally sa...

Ha det så underbart!

Ellabellas vardag sa...

Fint! :)