onsdag, augusti 12, 2009

Jag längtarAlltså, jag gillar hösten! Mer än någon annan årstid, tror jag. Fast våren är ju fantastisk på sitt sätt när alla knoppar brister, blommorna börjar blomma och allt liv väckt på nytt i naturen. Sommaren är ju också fin, fast bara när det är lagom varmt och det inte spöregnar hela tiden. Vintern har haft mer charm än den har nuförtiden då det mest verkar slaska vareviga vinterdag.


Men hösten! Med sina underbara färger på träden. Då blir det också lagom mörkt på kvällarna så man kan tända alla sina hundratals (kanske något överdrivet...) ljuslyktor. Det börjar nya och bra TV-serier. Läsåret börjar om på nytt.Kanske älskar jag hösten så mycket för att jag fyller år då. När jag var liten längtade jag, precis som alla andra barn, till min födelsedag. Den längtan kanske finns kvar i barnet inom mig.


Längtan kan vara en bra känsla. För det mesta i alla fall.Just nu längtar jag.


Kanske inte precis till min födelsedag. Men till kören!!!


Förra veckan pratade jag med min syster som sjunger i samma kör som jag, om att vi längtar till kören. Är det inte dags snart?

I går träffade jag en körkompis. Hon sa att hon också längtar till kören.

I dag träffade jag en annan körkompis.


Det börjar pirra lite i sångtarmen när jag träffar på körkompisar. Jag minns plötsligt den där sköna känslan som alltid infinner sig när jag kommer till körövningen varje torsdag. Så jag börjar längta rejält nu!


Men om en vecka är det dags! Jippi!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker om alla årstider. Men jag håller med om att hösten har en speciell charm! Det är så mysigt att tända ljus o kura i soffan framför favoritserierna....(Greys Anatomy, House, Brothers&Sisters). Och självklart också att fira MBF som fyller år då - men det brukar jag ju inte lyckas med så bra, då vi ALLTID lyckas vara bortresta 7oktober - so sorry - jag får väl kompensera med att göra lite pysselinköp i USA i år... Kram YBF

camillos sa...

Jag kommer gärna och firar dig oxå! Även om du inte ska ha stort kalas... Du kanske bjuder på en kopp kaffe om jag kommer? Kram YBF