onsdag, januari 02, 2013

Många promenader blir det...

Som många kanske har förstått så är jag helt galen i att promenera. Jag bara måste gå ut varje dag, gärna 6-7 kilometer i rask takt. I går gick jag drygt sex kilometer och då passade jag på att besöka kyrkogården också. När jag kom hem visade det sig att jag behövde handla lite så då blev det en liten fyrakilometerspromenad till.Idag var det strålande solsken och min dryga sex kilometer långa promenad var suverän. När jag kom hem njöt jag av en kopp kaffe och tänkte precis hoppa in i duschen när jag fick ett sms...

Jag berättade ju i mitt förra inlägg att jag gått med i en nätdejtsajt och att jag fått kontakt med en kille som bor bara en kilometer härifrån. Japp, det var han som sms:ade och frågade om jag ville hänga med på en promenad. Tur att jag gillar att promenera! Så, efter en go dusch snörade jag på mig mina kängor igen och träffade killen halvvägs. Sen gick vi en promenad på kanske fem kilometer.
Ja, nu är i alla fall det första mötet avklarat...det kan ju vara lite nervöst. Men han verkar helt normal, trevlig, lugn och sansad. Vi har redan bestämt tid och plats för nästa promenad...redan i morgon!

Men först ska jag hinna gå femkilometaren runt Delsjön med en tjejkompis på förmiddagen.

Många promenader blir det.


Photobucket

1 kommentar:

Hanna Lans sa...

Jag älskar också att promenera men gör det alldeles för sällan numera. Eller, ut med vovven går jag ju några gånger per dag, men det blir inga sådana där raska härliga promenader. Skyller på att jag är ensamstående och inte kan lämna min son ensam hemma så länge. Men nu börjar han faktiskt komma upp i den åldern då det borde gå, hmm ... får ta mig ett snack med pojkvaskern.