söndag, december 30, 2012

Dejtingvärlden...

Det här med dejtande...det är inte lätt. Jag var ju på dejt förra lördagen med en underbart fin och omtänksam kille. Vi hade det hur mysigt som helst. Faktum är att vi träffades i går igen. :)
Grejen är bara att det aldrig kan bli vi, han och jag. Det visste jag egentligen innan vår dejt. Varför vill jag inte gå in på här. Vi har känt varandra i många många år men inte haft någon kontakt förrän i år. Vi har fått en fin relation och vi kan prata om allt, verkligen allt. Det är jätteskönt.
Så, det är som det är.

Har jag berättat att jag gick med i en sån där nätdejtsajt? Jag gjorde ju det för ett tag sedan men gjorde aldrig klar min profil för det var så nedrans svårt att skriva nåt om mig själv...för att inte tala om hur svårt det var att hitta en bild som duger. Men nu har jag gjort klar min profil och så fort jag satte in en bild så började det trilla in meddelande. En del är trevliga, men jag har även fått erbjudanden om både sex och porrfilmsinspelning. Sicka svin det finns va? Usch.
Idag satt jag och skrattade högt framför min datorskärm då en 23-årig kille skrev till mig att det är fult att ljuga för att jag minsann inte såg en dag ut äldre än 25. Hahaha! Lite smickrande såklart för en 43-åring som jag. Hahaha!

Men...jag har börjat skriva till en kille som än så länge verkar helt normal. Det roliga är att det visar sig att han bor en kilometer från mig. Herregud, hade det inte varit för alla träd så skulle vi kunna vinka till varandra.
Hur som helst så har han föreslagit att vi ska gå ut och promenera nån dag. Trevligt. En promenad är ju ändå bara en promenad.

Annars då? Tja, idag har jag och syrran handlat inför vår gemensamma nyårsmiddag i morgon.
Vad ska du hitta på i morgon då?

Om vi inte hörs igen så vill jag passa på att önska ett riktigt Gott Nytt År!

Kram!

Photobucket

Inga kommentarer: