fredag, januari 14, 2011

Tro, hopp och kärlek???

Förr visste inte hur kränkt och förnedrad jag kunde bli. Men nu vet jag.
Nu vet jag hur lätt någon kan rycka bort mattan under mina fötter och lämna mig där på marken, sårad, besviken och arg. Att räkna upp alla känslor tar för mycket utrymme och det spelar ingen roll. Orden räcker inte till.

Ändå är det som om orden vill ur mig, fast jag vet inte hur jag ska placera dem rätt för att förklara.
Tro, hopp och kärlek, vad betyder det? Egentligen betyder det allt för mig. Häromdagen, då när mattan rycktes bort, var det de tre orden som kom fram i mitt huvud. Men jag har tappat bort innebörden av dem orden som att de inget betyder längre. Nej jag har inte tappat bort innebörden, den har berövats mig och det gör ont. Och det gör mig så förbannat arg! Och ledsen.

Jag kan inte berätta här på bloggen vad som har hänt, vad som fick mig att hamna där på marken med alla mina känslor. Det är bara så jobbigt just nu...Tro? Nä, inte på lögnerna.
Hopp? Vet inte om det finns nåt hopp...
Kärlek? Så mycket jag gav...men vad gav det mig?

Fortsättning följer...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag lider med dig fast jag inte känner dig. Hoppas du tar dig igenom och kommer lycklig och hel ut på andra sidan! /Hanna

Anonym sa...

Camillos!

Skickar en bamsekram från mig.

Försök fokusera på det goda som livet bjuder oss på. Skit i det gamla in med det nya, som kommer om några veckor. Vet att det inte går att skita i, men...

Låt inte det onda ta all din energi, du vet väl hur mycket kraft dom där energitjuvarna kan ta från oss, som vi skulle lägga på en massa roligt. Bjud inte på det! Se till o ha den för dig själv!

Nim

Newyorkmamman sa...

Men kära vännen, vad är det som har hänt? Nej du behöver inte svara. Jag hoppas du känner dig bättre snart. Många stora kramar.

camillos sa...

Ja, det är skit just nu men jag får väl försöka fokusera på det som är positivt i livet nu...

Anonym sa...

Kan bara skicka dig en kram, jag vet ju själv hur det kan vara och hur ledsen och arg man kan bli. KRAM